Rólam

Szia! Anya vagyok.

Bizony, az az „Anya”, Gabi, aki fonja. A történetem a horgolt tárolók és makramé otthoni dekorációk készítésével kezdődött, s legújabb fejezetében a saját márkám megalkotása szerepel.
 
De hogyan is indult? A fonalak világa második várandósságom alatt ejtett rabul. A horgolás kisebb-nagyobb sikerei után rájöttem, hogy engem tulajdonképpen a világ összes technikája érdekel. Persze mindent elsajátítani azért nem lehet, de az évek során szerzett tudásnak hála számos jó tanáccsal tudlak ellátni, ha még kezdő volnál.
 
Az alapok elsajátítása alatt szomorúan tapasztaltam, hogy nagyon kevés olyan fonalbolt van, ahol nagy választékban, természetesebb összetételű fonalakat árulnak. De konkrétan fonalboltot sem igazán találtam, csak a világhálón. Márpedig én szerettem volna a fonalakat megtapintani, élőben szemügyre venni, esetleg valakitől tanácsot kérni. Talán így kezdett el megfogalmazódni bennem ennek a fonalboltnak a gondolata.
 
Az Anya Fonja üzlettel egy olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahol nincs rohanás, ahol kicsit megáll az idő míg a hobbinknak áldozunk, kedvesek egymással az emberek, és kicsit mindenki otthon érzi magát. Mert én úgy gondolom, hogy ez nem csak egy hobbi, ez egy életérzés. Látogass el hozzánk, vessz el a fonalakban, és éld át te is ezt a fantasztikus érzést!